Selecteer een pagina

Vakwerk voor een eerlijke prijs

Diensten

Meer dan dak- en timmerwerken

Jouw klus op het dak is mijn vak. Ik bouw graag aan jouw woonplezier en comfort. Bijvoorbeeld met een overkapping, lichtstraat of duurzaam dakwerk van zink of plastisol:

Dakwerk

Dakonderdelen zoals een goot, kapel of boeiboord bepalen de uitstraling van jouw woning. Goed dakwerk is daarom niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook bewust gekozen en met zorg geplaatst. We combineren jouw wensen met mijn expertise voor het beste en mooiste resultaat.

Wat is dakwerk?

Dakwerk bestaat uit alle onderdelen die samen het dak maken. Van panlat, isolatie en plastisol tot schoorsteen, zink en piron. Of gewoon “het ding daarbovenop”, dat maak ik natuurlijk ook voor je.

Lichtstraten

Het perfecte spotje of die ene mooie lampenkap geeft verlichting de sfeer die je zoekt. Voor extra daglicht in huis geldt hetzelfde: kies de beste kap. De juiste lichtstraat maakt zowel binnen als buiten helemaal af en zorgt zelfs op de meest grijze dagen voor extra licht in huis.

Kan dat ook op mijn dak?

Lichtstraten of lichtkoepels kunnen in de meeste daken worden ingebouwd. De vraag is alleen hoe. Ik kijk graag met je mee naar de beste optie voor het platte of schuine dak van jouw woning.

Overkappingen

Geen overkapping is hetzelfde. Behalve als jij dat graag wilt natuurlijk, want jouw droom is mijn doel. Ik werk jouw wensen uit in een hoogwaardige constructie en bouw met veel plezier jouw ideale overkapping. Ambachtelijk, met liefde voor het vak en volledig op maat gemaakt voor jouw woonplezier.

Zie je het al voor je?

Extra lange zomeravonden, loungen met de geur van verse regen en zacht gedruppel op het dak, een mooie hoek om jaarrond te klussen, tafelen of spelen. Lekker samen buiten leven. Nu alleen de uitvoering nog.

pannendaken

Pannendaken zijn onderhoudsarm, maar na generaties woonplezier is vernieuwing soms toch nodig. Wacht dan niet te lang, want het dak is bepalend voor de sterkte van je hele huis. Ik help je graag aan extra wooncomfort met nieuwe dakpannen, isolatiemateriaal, vervanging van de afwerking of een compleet nieuw pannendak.

Je pannendak renoveren?

Een goed pannendak gaat een leven lang mee. Pak daarom bij herstel ook meteen de isolatie aan. Zo bespaar je extra veel: op het energieverbruik en door eenmalig dakwerk in plaats van onnodig losse klussen.

Neem contact op

Vertel me over jouw klusidee of vraag direct een gratis offerte aan.