Selecteer een pagina

Maatwerk vanaf het eerste contact

Werkwijze

Vakwerk voor ieder dakwerk

Van het uitwerken van de klus tot en met het leveren van de hoogste kwaliteit, bij Bouwservice Siemensma is vakwerk het enige dakwerk.  Zoals het hoort.

Zorgvuldig en gedreven

Tevredenheid gegarandeerd

Vakmanschap voor een eerlijke prijs

Dit is Siemensma

Bouwen met aandacht en vakmanschap tot voorbij de nok, daar sta ik voor. Als scholier ontdekte ik het plezier in timmeren, metselen en sleutelen. Sindsdien ben ik zo’n gelukkige die zijn hobby werk mag noemen. Iedere klus blijft speciaal. Want, hoe mooi is het ook? Om met elke oplevering weer bij te dragen aan extra woonplezier en comfort. Om kwaliteit te leveren, in resultaat én service. Om de spijker op zijn kop te slaan. Ik maak graag jouw dak compleet.

Van woonwens via plan

Heb je een dak- of timmerklus? Dan kom ik zo snel mogelijk bij je langs. We maken een
plan om jouw woonplezier en comfort te vergroten. Jij deelt jouw wensen en ik mijn
expertise. Wanneer het plan helemaal naar jouw zin is, kan het grote werk beginnen.

Tot uitvoer

Uiteraard zorg ik voor het beste materiaal en werk ik vlot, zorgvuldig en netjes. Timmeren mag dan een stoffig karwei zijn, een troep hoeft het niet te worden. Jouw wooncomfort groeit zienderogen. En heb je tussentijds vragen? Dan beantwoord ik die natuurlijk graag.

En resultaat voorbij de nok

Zoals beloofd ga ik pas weg wanneer jij helemaal tevreden bent met het resultaat. Het dakwerk, de lichtstraat of overkapping maakt jouw huis compleet. Wat tot even geleden nog een werkplaats was, is nu zelfs nog opgeruimder dan tevoren. Veel woonplezier!

Neem contact op

Vertel me over jouw klusidee of vraag direct een gratis offerte aan.